Ynergy Logo

Nibe warmtepomp­installateur

Dé warmtepomp­installateur kiest voor Nibe warmtepompen

Thema is bijgewerkt op

Ynergy installeert Nibe warmtepompen

Ynergy is als Nibe warmtepomp-installateur gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en inregelen van de complete Nibe warmtepomp-installatie voor uw huis. De warmtepomp verzorgt de verwarming, koeling en warm tapwater voor de woning. De Nibe warmtepomp is compleet, stil, mooi afgewerkt en eenvoudig te bedienen. De weg naar succes is de bepaling van de juiste warmtebehoefte van de woning, de perfect bijpassende Nibe warmtepomp, warmtebronnen die passen bij de warmtepompkeuze, en een uitgekiende afgiftesysteem (vloerverwarming / vloerkoeling). Alleen een uitgekiend keten-ontwerp, met in het hart een Nibe warmtepomp, zorgt voor een hoog rendement van uw warmtepomp-installatie.

De Nibe warmtepomp­installateur rekent zelf

Berekent uw warmtepompinstallateur de bodemwarmtewisselaar zelf? De bodemwarmtewisselaar moet passen bij de warmtepomp. Te kleine bodemwarmtewisselaars koelen de bodem te sterk af en gaat ten koste van het warmtepompsysteemrendement. Te grote bodemwarmtewisselaars vergen een hoge investering, maar leveren niet per se een significante meerbesparing op.
Ynergy is een BRL 6000-21 gecertificeerd Nibe warmtepompinstallateur en rekent zelf de juist passende installatie uit. Wel net zo slim.

Nibe F1145
solo-warmtepomp

Nibe solo-warmtepomp

De Nibe F1145 solo-warmtepomp voor 5 - 17 kW verwarmingsvermogen. De warmtepomp maakt via een externe boiler warm tapwater. Met een ingebouwde of externe koelmodule is de warmtepomp geschikt voor passieve koeling.

Nibe F1245
combi­warmtepomp

Nibe combiwarmtepomp

De Nibe F1245 combiwarmtepomp met een ingebouwde 180 liter boiler en een optionele koelmodule voor passieve koeling. De warmtepomp is te verkrijgen in een vermogensrange van 5-12kW.

Ynergy kiest voor Nibe's topprestatie

Nibe combiwarmtepomp

De Nibe F1145 en F1245 warmtepompen hebben in combinatie met een ruimtethermostaat een ErP A+++ energielabel.

Nibe logo

Ynergy, uw Nibe warmtepomp­installateur

De Nibe F1145 en F1245 series zijn de best sellers van Ynergy. De Nibe F1245 PC combiwarmtepomp verwarmt, koelt en levert het warm tapwater met één apparaat. De warmtepomp is stil, compleet en netjes afgewerkt. De inregelmogelijkheden zijn uitgebreid, maar de dagelijkse bediening door de gebruiker is simpel via een mooie kleuren display.
De warmtepomp is via Internet op afstand uit te lezen.